Sabtu, 20 Juni 2015

Senajan Got Bisnis Kuliner, Tony Tetep Fokus ing bal-balan

Senajan Got Bisnis Kuliner, Tony Tetep Fokus ing bal-balan

Iku katon kaya donya bal-balan ora bisa dipisahake saka pemain Persib Bandung, Tony Sucipto. Senajan wektu iki dheweke sibuk karo ganep bisnis ing lapangan Culinary.

Pemain bisa minangka kiwa-bali wis loro dirintisnnya bisnis Culinary, bisnis Culinary Sambel Hejo Cipaganti lan Street Gourmet. Iku mesthi loro bakal mbukak sisih dening sisih karo profesiné dadi pemain bal-balan, amarga miturut Tony Managers bisnis ana.

"Sambel Hejo lan Street Gourmet terus kanggo operate, amarga ana wis mlaku uga. Aku bisa tetep fokus ing muter yen Rolling kompetisi utawa yen ana match. Paling kontrol, "ngandika maneh pamuter kang jumlah 6.

Preparation kanggo bali fokus gridiron Asal-Usul saka kabar saka Presiden Piala Tournament bakal njupuk Panggonan sabanjuré Agustus. Tony ngarep-arep rencana bisa mbukak, amarga iku ora kejawab game lan teka bali kanggo muter karo para kanca.

"Aku pancene pengen kita pindhah turnamen. Minangka pemain aku siap kanggo nindakake, nanging tenan karo preparation kang ora banget nyenyet. Saenipun omelan lan setengah sasi sawise Idul supaya preparation ngirim dadi saka saiki, "ngandika.

Artikel Terkait :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar